Συντετριμμένη είναι η Βάνα Μπάρμπα από την είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή. Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης νικημένος από τον καρκίνο. Το okmag επικοινώνησε με την ηθοποιό που δεν μπορούσε να συγκαρτήσει τα δακρυά της. Είναι άλλωστε γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που είχαν οι δυο τους μέσα στα χρόνια.

Η τελευταία τους συνάντηση

Η Βάνα Μπάρμπα είχε συναντήσει, όπως μας αποκάλυψε τον Χρήστο Κυριαζή πριν από πέντε μήνες περίπου για φαγητό. Τον τελευταίο καιρό ο τραγουδιστής είχε επιλέξει να αποτραβηχτεί. Για την ηθοποιό είναι ένας άνθρωπος που αγαπούσε πάντα και πάντα θα τον έχει στην καρδιά της.

Η Βάνα Μπάρμπα ανάμεσα στους θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο που έκανε την τελευταία του εμφάνιση το 2017.

Η ηθοποιός μας εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν από το βράδυ της Τρίτης αναστατωμένη καθώς ένιωθε ότι κάτι κακό θα συμβεί. Η δυσάρεστη είδηση ήταν η τραγική επιβεβαίωση της ανησυχίας της.

Τώρα, θα προσπαθήσει να βρεθεί στο πλευρό των δικών του ανθρώπων αφού από τ απρώτα πράγματα που θέλει να κάνει είναι να έρθει σε επαφή μαζί τους.

«Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά»

Λίγη ώρα αργότερα, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επαναλαμβάνοντας όσα ανέφερε και στο okmag. «Εμένα είναι κομμάτι της ζωής μου που έφυγε οριστικά. Είναι ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, μεγάλη προσωπικότητα, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η εποχή τους ανθρώπους αυτούς τους βγάζει έξω και κρατάει άλλους υποδεέστερους, δεύτερους και τρίτους. Τον είχα δει τελευταία φορά σε συναυλία στον Πειραιά, το αγαπημένο του λιμάνι. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ