Στισ ΗΠΑ ταξίδεψε για να βρεθεί καλεσμένος του Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show ο Βρετανός ηθοποιός, Τζόζεφ Κουίν, αλλά φαίνεται πως είχε μπλεξίματα με τις Αρχές. Ο ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά Stranger Things τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο στο τμήμα της Μετανάστευσης.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου δεν αναγνώρισε ποιος ήταν με αποτέλεσμα να τον κρατήσουν στο τμήμα των Μεταναστών. Ωστόσο, μόλις λύθηκε το θέμα, εκείνος πήγε στην προγραμματισμένη εμφάνισή του.

Ο 29χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στον Τζίμι Φάλον το περιστατικό που έζησε. Αναλυτικότερα ανέφερε στον παρουσιαστή, ότι μετά την πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ κλήθηκε να υποβληθεί σε επιθεώρηση από τις αρμόδιες αρχές.

«Με κράτησαν στο “Μεταναστών” χθες. Με πήραν σε ένα -υποθέτω πώς θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε- κάτι περισσότερο από μπουντρούμι και μου ζητήθηκε να περιμένω εκεί για περίπου 20 λεπτά. Μετά με κάλεσαν σε αυτό το γραφείο και κάποιος με ρώτησε: “Τι κάνετε στις Ηνωμένες Πολιτείες, κύριε;”. Είπα, “Λοιπόν, είμαι εδώ για να συναντήσω τον Τζίμι Φάλον στο The Tonight Show», είπε στον «αέρα» του σόου.

Και συνέχισε: «Ένας από τους συναδέλφους είπε, “Άσε τον Έντι ήσυχο”. Ο αξιωματικός δεν ήξερε ποιος ήταν ο Τζόζεφ. Τι θράσος».