Ο εθισμός της με το ποτό ήταν μια άνιση καθημερινή μάχη με τον ίδιο της τον εαυτό. Πέρασαν 4 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Τζέσικα Σίμπσον αποφάσισε να πάρει τις πιο σοβαρές αποφάσεις της ζωής της. Η τραγουδίστρια είχε σοκάρει την κοινή γνώμη όταν με τις δηλώσεις της όταν αποκάλυψε πως τον Οκτώβρη του 2017 κατάφερε να αφήσει πίσω της το αλκοόλ μια για πάντα.

Η Σίμπσον έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τη μάχη που έδωσε. Χαρακτηριστικά γράφει:

«Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ήξερα ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως, να δείξω τη νίκη στην εσωτερική μου μάχη του αυτοσεβασμού και να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειάστηκε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί κρατούσε το μυαλό και την καρδιά μου να κάνουν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξουθενωμένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να τον κουβαλάω. Ήθελα να ζω όπως κάνει ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω προς τα εμπρός – ποτέ δεν κοιτάζω πίσω με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει και θα έκανα για τον υπόλοιπη ζωή μου σε αυτόν τον όμορφο κόσμο.


Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Υπάρχει στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο και τη συντριβή του εαυτού μου. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ