Μπορεί η περίοδος της πανδημίας να δυσκολεύει ιδιαίτερα και τον χώρο του θεάματος, πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Τζέιμς Μποντ. Η νέα ταινία της σειράς με τίτλο No Time to Die που αποτελεί και την τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρέγκ ως το θρυλικό πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ, φαίνεται ότι μπορεί να «νικήσει» τον κορονοϊό.

Η εξέλιξη της πανδημίας δεν άφησε περιθώριο για να γυριστούν μεγάλες παραγωγές στον κινηματογράφο αλλά ο Τζέιμς Μποντ κάνει την αρχή του τέλους αυτής της δύσκολης περιόδου. Η ταινία στην πρεμιέρα της, σε 54 χώρες κατάφερε όχι μόνο να κόψει εισιτήρια 119 εκατ. δολαρίων αλλά να φέρει ξανά τους σινεφίλ πίσω στις αίθουσες.

Στα παραπάνω θα πρέπει να σημειωθεί πως η ταινία δεν έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στην Κίνα που πλέον θεωρείται ως η μεγαλύτερη αγορά του κόσμου. Η πρεμιέρα εκεί αναμένεται να γίνει στα τέλη του Οκτωβρίου και τότε οι αριθμοί θα είναι αρκετά διαφορετικοί.

60 χρόνια ταινίες Μποντ – Αναλυτικά οι αριθμοί:

(ot.gr/cnbc-channel)

Τις επόμενες ημέρες η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται σε άλλες 15 χώρες, μεταξύ αυτών της Γαλλίας (6 Οκτωβρίου) και της Ρωσίας (7 Οκτωβρίου). Επίσης από τις 8 Οκτωβρίου θα αρχίσει να προβάλλεται και στη Βόρειο Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ