Είναι ένα από τα ονάματα που γράφουν φέτος ιστορία στον χώρο του κινηματογράφου παγκοσμίως. Ο λόγος για τον Τρόι Κότσουρ, τον πρώτο κηφό πρωταγωνιστή που είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Β΄Ανδρικού Ρόλου για την ταινία Coda. Ο Τρόι Κότσουρ έχει «σαρώσει» μέχρι στιγμής τα βραβεία κερδίζοντας το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου στα SAG Awards, τα BAFTAs και τα Critics’ Choice. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε μια φήμη που τον θέλει πρωταγωνιστή σε ένα ιδιαίτερα άβολο περιστατικό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό κατηγορούν τον Τρόι Κότσουρ ότι έμπλεξε μεθυσμένος σε καβγά σε αεροπλάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν σε πτήση από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, τον περασμένο Φεβρουάριο. Σύμφωνα με μάρτυρα, ο ίδιος κατανάλωσε 10 μικρά μπουκαλάκια με βότκα στην πτήση και ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος. Έτσι, δεν άργησε να έρθει και ένας καβγάς. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ηθοποιός συγκρούστηκε έντονα με την επίσης κωφή σύζυγό του, Ντιάν Μπρέι στη νοηματική γλώσσα. Επιβάτης της πτήσης ανέφερε πως το ζευγάρι άρχισε να κάνει πιο έντονες χειρονομίες και τους έφυγαν κάποια κομμάτια του φαγητού και τα μαχαιροπίρουνά τους. Έν από αυτά μάλιστα χτύπησε και μια συνεπιβάτιδά τους, που άρχισε να κλαίει.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού ξεκθάρισε πως ο Τρόι Κότσουρ αρνείται ότι έμπλεξε μεθυσμένος σε καβγά στο αεροπλάνο. Όπως εξήγησε όλα ήταν μια «παρεξήγηση». Όπως ανέφερε «ο ηθοποιός και η σύζυγός του έχασαν μια πτήση, γεγονός που τους έκανε να πετάξουν χωρίς διερμηνέα. Αυτό οδήγησε σε μια παρεξήγηση που ξεκαθαρίστηκε αμέσως όταν επικοινώνησαν με κάποιον για διερμηνεία κατά την προσγείωση».

Όσο για τους ισχυρισμούς που θέλουν τον ηθοποιό να ήταν μεθυσμένος, ο εκπρόσωπός του αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Στο 2022 καμιά αεροπορική εταιρεία δεν επιτρέπει τόσο μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ σε πτήση της», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ