Για ακόμα μια χρονιά τα γυμναστήρια Pilates by Mandy διοργάνωσαν και φέτος το καθιερωμένο πια διαδραστικό, προπονητικό τριήμερο ευεξίας και διασκέδασης στο THE RANCH, στο Σοφικό Κορινθίας. Η Μάντη Περσάκη με την ομάδα της πήγαν σε ένα διαφορετικό τριήμερο ευεξίας κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Το προπονητικό τριήμερο ευεξίας μέσα στη φύση, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, τα είχε όλα. Pilates, stretching, Yoga, μυϊκή ενδυνάμωση και πολλές άλλες δραστηριότητες όπως τοξοβολία, ιππασία, βόλτα στα ζωάκια για μικρούς και μεγάλους.

Επιπλέον, όλοι όσοι βρέθηκαν στο καταπράσινο χώρο του ράντσου απόλαυσαν μοναδικές εμπειρίες, χάρηκαν και αναζωογονήθηκαν κοντά στη φύση. Ταυτόχρονα, γυμνάστηκαν, απόλαυσαν και μυήθηκαν σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής που μόνο χαρά και ευεξία μπορεί να προσφέρει.

Ανάμεσά τους και η Ρούλα Ρέβη με τον Αποστόλη Τότσικα και τα παιδιά τους, ο Γιώργος Χρανιώτης με τη σύζυγό του Γεωργία Αβασκαντήρα και το παιδί τους, η Ανθή Σαλαγκούδη και η Ελένη Τώρου με την οικογένειά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα διάσημα ζευγάρια στγους προσωπικούς τους λογαριασμούς:

Πρώτα, η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε φωτογραφίες από την μίνι απόδραση αναφέροντας: «Εδώ στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, κάπου κοντά στην ορεινή Ναυπακτία, με έξτρα ορμόνες στον οργανισμό μου, pilates, retreat και μαρμελάδες».

Ακόμη, η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό της τη σύζυγο του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα.

Τέλος, ιδιαίτερα χαρούμενη και η Μάντη Περσάκη με το τριήμερο ευεξίας και προπόνησης που πραγματοποίησε για μια ακόμη χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ