Ο Trannos, ο artist που κάθε του τραγούδι κάνει εκατομμύρια YouTube views και γίνεται αμέσως viral, παρουσιάζει το νέο του single «To Kserw», που κυκλοφορεί από την Capital Music και την Panik Records και μέσα από το music video στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα. 

Το music video του κάνει τη διαφορά, καθώς συμμετέχουν και άνθρωποι μεγάλης ηλικίας, που εμφανίζονται σε καθημερινές δραστηριότητες. Μέσα από το video, ο Trannos στέλνει το μήνυμα πως η μουσική και οι στίχοι δεν πρέπει να καταδικάζονται, αλλά να ενώνουν, γιατί είναι ένας κοινός τρόπος ώστε κάθε άνθρωπος να διασκεδάζει και να ξεφεύγει από την καθημερινότητα. 

Ο Trannos εξήγησε μάλιστα μέσα από ένα story τη φιλοσοφία πίσω από το video clip. «Η φιλοσοφία πίσω από το καινούργιο video clip μου είναι πως ενώ πολεμάνε την τραπ μουσική και καταδικάζουνε τους στίχους μας μπορεί να την αγαπήσει και το μεγάλο κοινό (μπαμπάδες, μαμάδες, γιαγιάδες, παππούδες) ανεξάρτητα το επάγγελμά τους ή τις συνήθειές τους. Η μουσική είναι υγεία για όλους και ένας τρόπος να ξεφεύγεις και να διασκεδάζεις. Ο Τραννοϊός υπάρχει και όλοι κολλάνε αρκεί να έχεις ένα Μαύρο Γυαλί και θέληση».

Να σημειώσουμε μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το video του τραγουδιού εκτοξεύτηκε στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και δεκάδες αποθεωτικά σχόλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ