Προκλητικές είναι οι δηλώσεις της Τουρκάλας ηθοποιού Τουχτσέ Καζάζ καθώς μιλά για τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά.

Η Τουχτσέ Καζάζ πρώην Μις Τουρκία τόνισε σε εμφάνισή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά. 

Το μοντέλο έπαιζε στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και είναι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη. «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη» σημείωσε.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά για κάποιο λόγο ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» πρόσθεσε.

Η Τουχτσέ Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» γνώρισε τον ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και παντρεύτηκε. Μάλιστα επειδή είχαν αποφασίσει να κάνουν θρησκευτικό γάμο ασπάστηκε τον Χριστιανισμό. Το ζευγάρι χώρισε μετά από λίγα χρόνια και η ίδια δήλωσε πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία.