Με τον πιο τρυφερό τρόπο αποχαιρέτησε τη Μάρθα Καραγιάννη η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και της είπε το συγκινητικό της αντίο.

Η ανάρτηση της Θεοδώρας Βουτσά για τη Μάρθα Καραγιάννη:

«Καλό ταξίδι Μάρθα μας! Σ´ ευχαριστούμε όλες οι γυναίκες, όλα τα κοριτσάκια που βλέπαμε τις ταινίες σου, γιατί μας έδειξες ότι υπάρχει και ένα διαφορετικό πρότυπο γυναίκας – αυτό της ΔΥΝΑΤΗΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ!

Προσωπικά, σ´ ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη που έδειξες στον πατέρα μου. Πιστεύω ότι όλοι χρειαζόμαστε ανθρώπους να μας στηρίζουν και να μας χειροκροτούν. Αν ο μπαμπάς δεν είχε εσένα και τον Γιάννη Δαλιανίδη στην ομάδα του… Σ´ αγαπώ πολύ!

Ντόρα Δούμα μου, δεν υπάρχουν λόγια! Η απώλεια είναι μεγάλη! Ενώ ακόμα προσπαθώ να το συλλάβω και να το καταλάβω για τον μπαμπά … δυο χρόνια μετά… Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με τον χρόνο μαθαίνεις να ζεις με τον πόνο και το κενό και η ζωή σιγά σιγά επανέρχεται. Θα είμαστε μαζί σου να σε στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστείς. Ήταν πολύ τυχερή που σε είχε φύλακα άγγελο, φίλη, οικογένεια. Καλό ταξίδι κα Κοπέογλου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά.

Καλό ταξίδι Μαρθα μας!Σ´ευχαριστουμε όλες οι γυναίκες, ολα τα κοριτσάκια που βλέπαμε τις ταινίες σου, γιατι μας…

Posted by Theodora Voutsa on Thursday, September 22, 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ