Με το ποσό των 10.000 λιρών θέλησε να στηρίξει την προσπάθεια τριών πατεράδων να συγκεντρώσουν πόρους για την πρόληψη των αυτοκτονιών, ο Ντάνιελ Κρεγκ. Ο πράκτορας 007, είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο και για άλλη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη.

Ο Άντι Έρι, ο Μάικ Πάλμερ και ο Τιμ Όουεν αποφάσισαν να καλύψουν περπατώντας 300 μίλια μέσα σε 15 ημέρες στη μνήμη των κορών τους, Σόφι, Μπεθ και Έμιλι, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Μέσω του Three Dads Walking συγκεντρώσουν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Papyrus που επικεντρώνεται στην πρόληψη των αυτοκτονιών.

Μιλώντας στον Guardian οι τρεις πατεράδες χαρακτήρισαν «φανταστική» την κίνηση του Ντάνιελ Κρεγκ: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για την πρόληψη της αυτοκτονίας και να τους συστήσουμε το “Papyrus”, γιατί είναι μια οργάνωση που μπορεί να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας. Αν περισσότεροι άνθρωποι μάθουν για το “Papyrus”, θα σώσουμε ζωές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ