Η Ναόμι Κάμπελ αποχαιρέτησε τη φίλη της Τατιάνα Πάτιτζ μέσα από το Instagram της. Η γαζέλα της μόδας μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με συνεργασίες τους. Σε αυτές διακρίνουμε πολλά ακόμα supermodel της εποχής των 90s την οποία διέπρεψε το μοντέλο. Αιτία του θανάτου της, όπως ανακοινώθηκε, ήταν ο καρκίνος του μαστού.

«Επίγειος άγγελος, γλυκιά. Γενναιόδωρη, ντροπαλή, αγαπούσε τα ζώα κάποιες φορές περισσότερο από τους ανθρώπους» γράφει η Ναόμι Κάμπελ για την Τατιάνα Πάτιτζ αναφέροντας το πώς τη γνώρισε στα 16 της. Ήταν στο σόου του brand Alaia. «Θυμάμαι να λέω απλά wow. Η παρουσία και το ανάστημά σου, τα μάτια σου και το αμήχανο από συστολή χαμόγελό σου, η θεϊκή ενέργειά σου μας έκανε να χαθούμε σε αυτή» περιγράφει.

«Την πρώτη μου φορά στο Λος Άντζελες τη βίωσα μαζί σου να μου δείχνεις τα αξιοθέατα και τις παραλίες οδηγώντας τριγύρω με το κάμπριο κόκκινο Volkswagen σου» συνεχίζει η Ναόμι Κάμπελ συμπληρώνοντας πως πάντα θα θυμάται τις όμορφες αναμνήσεις τος.

Με τον ίδιο τρόπο την αποχαιρέτησαν και τα υπόλοιπα supermodel της γενιάς της. «Ήμασταν μωρά μαζί στη βιομηχανία της μόδας και νιώθω σαν να μεγαλώσαμε μαζί» σημείωσε η Σίντι Κρόφορντ.

Ένα συγκινητικό και μακροσκελές κείμενο έγραψε και η Κρίστι Τέρλινγκτον. «Η Τατιάνα με έβαλε κάτω από τα φτερά της» ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Το δικό της «αντίο» έγραψε και η Στέφανι Σέιμουρ. «Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να περιγράφει καλύτερα την Τατιάνα από το αιθέρια» σημείωσε.

Μέσα από το Instagram την αποχαιρέτησε και η Κλόντια Σίφερ. «Ήταν ένα αληθινό μέλος της γενιάς των supermodel και είναι δύσκολο να αποδεχτείς ότι κάποιος τόσο νέος έφυγε από κοντά μας» σημείωσε.

Τις πιο ωραίες αναμνήσεις από την Τατιάνα Πάτιτζ έχει και η Έλενα Κρίστενσεν.

«Η είδηση του θανάτου σου είναι τα πιο δυσάρεστα νέα που θα μπορούσα να φανταστώ» έγραψε η Εύα Χερτζίκοβα.

Η Άμπερ Βαλέτα έγραψε: «Η καρδιά μου πάει στον γιο σου και στους οικείους σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ