Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε εχθές ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Σήμερα η Αναστασία Στεφάνοβα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μίλησε για τη βίαιη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του έχω βιώσει περιστατικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας στο σπίτι.

Πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, και επειδή ήταν κορονοϊός και όλα ήταν στάσιμα αναγκάστηκα να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω από την Ελλάδα και μένω στη Βουλγαρία εδώ και έναν χρόνο».

«Έχουμε μαζί δύο γιους, έναν 12 χρονών και έναν 5, πλήρης αδιαφορία για τα παιδιά του. Βγαίνει παντού και δηλώνει ότι έχει πέντε γιους, δύο που έχει μαζί μου και είναι ανήλικα δεν νοιάζεται ούτε να τα δει, τον παρακαλώ να στείλει κάποια λεφτά για τα έξοδα των παιδιών, είναι ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη, με τη δικάσιμο να ορίζεται στις 4 Ιουλίου.

Στον Θέμη Αδαμαντίδη απαγορεύθηκε η οποιαδήποτε επικοινωνία με τη Βαρβάρα Κίρκη καθώς και να βρεθεί κοντά της σε απόσταση λιγότερη των 100 μέτρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ