Ο τηλεοπτικός παραγωγός, Τάκης Δημόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 19 Φεβρουαρίου σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Ανάμεσα σε εκείνους που τον αποχαιρέτησαν ήταν και ο Βασίλης Κεκάτος ο οποίος έκανε διάφορα stories στο Instagram γράφοντας: «Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή παντελώς απροσδόκητα ένας άνθρωπος που ήξερε τι είναι το ατονάλ, πού μπορείς να ακούσεις τα ακυκλοφόρητα του Φέλα Κούτι και πως λογαριάζεται η τιμή της αγάπης.

Αν και δεν μπαίνουν τα κενά ανάμεσα στις λέξεις όταν γράφεις μήνυμα. Το κενό που αφήνει είναι μεγαλύτερο από εκείνο που χρειάζονται οι λέξεις μεταξύ τους για να βγάλουν νόημα. Και η απώλειά του βγάζει λιγότερο νόημα από όλα τα μηνύματα που έστελνε στους συνεργάτες του τις πιο τρελές ώρες.

Ο Τάκης φώτισε με με μια καλοσύνη άλλης διάστασης και εποχής τη ζωή μας και για ορισμένους από εμάς μεταβλήθηκε ολόκληρος σε μια μικρή εποχή όπου το τραχύ τοπίο της διαφήμισης έγινε πιο απαλό για να μπορέσουμε να το διασχίσουμε με ελαφρότητα».

Η εξόδιος ακολουθία του Τάκη Δημόπουλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 11:00 στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο 3ο κοιμητήριο Αθηνών στη Νίκαια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ