Η νεαρή Κορίννα Ντουλλάαρτ είναι η πρωταγωνίστρια του Milky Way που φέρει την υπογραφή του Βασίλη Κεκάτου. Ενσαρκώνει τη Μαρία, μια μαθήτρια Λυκείου που ζει στην επαρχεία και το μόνο που την κρατά ζωντανή είναι το όνειρό της να φύγει στην Αθήνα.

Θέλει να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό της, από έναν τόπο θαμμένο στο χιόνι και την πλήξη, με ίντερνετ πιο αργό και από την αργόσυρτη ζωή της, από το φτωχικό της σπίτι και τη μίζερη καθημερινότητά της και να γίνει χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα, της «Queen» όπως την αποκαλεί με τις φίλες της, με τις οποίες, πάνω κάτω μοιράζονται την ίδια φαντασίωση.

Μετρά αντίστροφα μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, όταν όμως ανακαλύψει ότι είναι έγκυος, ο χρόνος θα σταματήσει απότομα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα: τι θέλουν οι άλλοι να κάνει και τι θέλει η ίδια να γίνει.

Ποια είναι η Κορίννα Ντουλλάαρτ;

  • Η Κορίννα Ντουλλάαρτ γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μισή Ολλανδέζα.
  • Είχε έφεση στην όπερα, έγινε δεκτή στο Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ ωστόσο την ημέρα της πτήσης προς το Άμστερνταμ κατέβηκε από το αεροπλάνο και ανακοίνωσε στους γονείς της ότι θα ασχοληθεί με το θέατρο.
  • Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης.
  • Δεν έχει δει καμία ελληνική σειρά γιατί η μητέρα της δεν την άφηνε να βλέπει τηλεόραση. Έχει όμως δει πολλές ταινίες.
  • Ο Βασίλης Κεκάτος την ξεχώρισε από τις διπλωματικές εξετάσεις της σχολής της και της πρότεινε αρχικά να συνεργαστούν στα σποτ που ετοίμαζε για το 60ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Έπειτα ακολούθησε η πανδημία και πρόταση για το Milky Way που είναι ουσιαστικά η πρώτη της δουλειά.
  • Αγαπημένοι της σκηνοθέτες είναι ο Κεν Λόουτς και Ξαβιέ Ντολάν.
  • Η ηρωίδα της λατρεύει την Ελένη Φουρέιρα, αλλά η ίδια δεν ακούει καθόλου ποπ, έχει πιο indie,post-rock ακούσματα και σχεδόν αποκλειστικά ξένα. Αν και ακούει, χιπ-χοπ και στην εφηβεία της άκουγε πανκ.

Με πληροφορίες από τη συνέντευξη στον Γιώργο Νάστο για το ΒΗΜΑgazino.

Διαβάστε επίσης:

Milky Way: Οι 7 νεαροί ήρωες της σειράς του Βασίλη Κεκάτου που θα μας απασχολήσουν

Milky Way: Το νέο τρέιλερ μας κάνει να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ