Δύσκολες ώρες περνά η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Rec μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Η νεαρή τραγουδίστρια που κατάγεται από το Ντόνετσκ, αγωνιά για τους δικούς της ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Η Ξένια των Rec συγκινεί κάνοντας μια ανάρτηση στα social media σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα, η Ξένια των Rec εξέφρασε την αγωνία που νιώθει για τους δικούς της ανθρώπους και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνετε για τον πόλεμο που συμβαίνει στη χώρα που γεννήθηκα και αυτή τη στιγμή ζουν οι γονείς μου, ο αδερφός μου και όλοι οι άνθρωποι που μεγαλώσαμε μαζί. Η αλήθεια είναι πως λίγα μπορώ να πω και ακόμα λιγότερα είναι αυτά που μπορείτε να καταλάβετε για τις συνθήκες με τις οποίες, εδώ και πάρα πολλά χρόνια ζούσαμε σε έναν πανέμορφο τόπο, όπως κάποτε ήταν το Ντόνετσκ, από όπου και κατάγομαι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Η επικοινωνία με τους γονείς μου και τους ανθρώπους μας εκεί, γίνεται κάθε ώρα που περνά, ακόμη πιο δύσκολη. Μακάρι κανείς άνθρωπος στη γη να μη ζήσει αυτό που ζουν οι άνθρωποι μας. Η καρδιά μου, η σκέψη μου και οι ελπίδες μου να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό είναι μαζί τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ