Η Δέσποινα Μοιραράκη μοιράστηκε τον πόνο που νιώθει από την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Γιάννη Κοντούλη. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του η επιχειρηματίας έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο το οποίο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram. Το συνόδευσε με τρεις φωτογραφίες του εκλιπόντος.

«Αγαπημένε μου αντρούλη. Γιαννάκη μου. ο πόνος της ψυχής μου αβάσταχτος, η θλίψη μου απέραντη. Μείναμε μαζί 14 ολόκληρα χρόνια μέχρι που μας χώρισε ο θάνατος», γράφει αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Σε αγάπησα υπερβολικά, αγάπησα εσένα και κάθε τι δικό σου, την οικογένειά σου και το Ναυτικό. Με αγάπησες κι εσύ πολύ και προσπαθούσες να κάνεις τα πάντα αρκεί να χαμογελάω και να είμαι ευτυχισμένη. Με συμβούλευες, με προστάτευες σε όλα μου τα βήματα. Αγάπησες τη Δεσποινούλα σου και εκτίμησες τη Μοιραράκη».

«Ευγνωμονώ τους γονείς σου που έφεραν στον κόσμο εσένα και είχα την τύχη να σε γνωρίσω και να σε έχω κοντά μου, έστω για τόσο λίγο. Είναι τιμή μου που με διάλεξες για γυναίκα σου, για σύντροφό σου».

Και καταλήγει: «Ναύαρχέ μου, κυβερνήτη της καρδιάς μου, δεν θα φύγεις ποτέ από μέσα μου
και η αγάπη μας θα μείνει αιώνια! Ευχαριστώ τον Θεό που την έζησα μαζί σου».

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε το τελευταίο αντίο στον στον «ναύαρχό» της στις 29 Ιουνίου σε κλίμα βαθειάς θλίψης και συγκίνησης. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash Or Trash στο Star βυθίστηκε στο πένθος μετά τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη.

Ο Γιάννης Κοντούλης πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο για 3,5 χρόνια και έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ