Πρεμιέρα έκανε έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Ελένη Ράντου με την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου». σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά. Η ηθοποιός έγραψε μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας» με την οποία σηματοδοτεί την επιστροφή της μετά την πανδημία στο θέατρο Διάνα. Την σκηνή μοιράζεται με τους String Demons. O Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη την συνοδεύουν μουσικά και όχι μόνο!

Πρόκειται για έναν εκρηκτικό δίδυμο που γνωρίσαμε το 2014 μέσα από τις μοναδικές διασκευές που έκαναν. Η δισκογραφία τους όμως ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα, το 2015, με το ομώνυμο άλμπουμ τους. Το 2016 κυκλοφόρησαν το Fear Of The Bach και ακολούθησε το Rise of Stings.

Από την κλασική μουσική μεταπηδούν με μαεστρία στην παραδοσιακή αλλά και τη metal. Παντρεύουν άψογα τις μουσικές του Θάνου Μικρούτσικου με τραγούδια των Metallica, του Μίκη Θεοδωράκη με τραγούδια της Lady Gaga . Άλλωστε αυτό που υποστηρίζουν πάντα είναι ότι η μουσική είναι μία.

Ο Κωνσταντίνος παίζει τσέλο και η Λυδία βιολί ενώ έχουν και οι δύο ξεχωριστή φωνή. Η αγάπη τους για τη μουσική ξεκίνησε από τους γονείς τους ενώ μέχρι τα 17 είχαν ήδη πάρει τα διπλώματά τους. Αριστούχοι στις σπουδές τους και οι δύο, μετρούν πολλά βραβεία σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το ξεκίνημα της πορείας τους μέχρι σήμερα έχουν κάνει αμέτρητα Live σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σε όλα συμπεριλαμβάνουν πολυαγαπημένα τραγούδια ελληνικά και ξένα με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας τους.

Φέτος το χειμώνα οι String Demons θα βρίσκονται στο πλευρό της Ελένης Ράντου στην παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης.
Η Λυδία Μπουντούνη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Νικολαρέας/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ