Μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση από τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, ο τραγουδιστής θα οδηγηθεί αύριο σε δίκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το okmag επικοινώνησε με προσωπικό συνεργάτη του Θέμη Αδαμαντίδη, τον hair stylist ManosGiak και προσωπικό κομμωτή του καλλιτέχνη τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Εμείς το μάθαμε από τον μαέστρο ότι δεν θα γίνει το live λόγω του ότι έχει συλληφθεί ο Θέμης για το συγκεκριμένο θέμα και έπειτα από τα social», λέει στο okmag.

Στη συνέχεια ο συνεργάτης του τραγουδιστή τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο στοργικό και ήρεμο –κάτι που υποστήριξε και η Σάσα Μπάστα σε δηλώσεις της στο okmag– ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη τόσο με τη Βαρβάρα Κίρκη όσο και με την Αναστασία Στεφάνοβα με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

«Ο Θέμης είναι πολύ στοργικός, είναι σαν μπαμπάς μας. Δεν πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι τέτοιο. Γενικά δεν έχω και πολύ καλή άποψη, όχι για τον Θέμη, για τα παραπέρα, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι. Θεωρώ ότι είναι λίγο πολύ καλά στημένο όλο αυτό, κατά την άποψή μου.

Σίγουρα μέσα στον κόσμο δεν θα υπήρχαν στιγμές έντασης. Γνωρίζω από τον Θέμη, ως συνεργάτες που είμαστε τόσα χρόνια, μου έχει πει κάποια περιστατικά που τον έφεραν σε δύσκολη θέση, τον έφερναν αντιμέτωπο με νεύρα που δεν έπρεπε να του δημιουργούνται ειδικά πριν από το stage. Για αυτό σας λέω ότι μπορεί να είναι και λίγο εσκεμμένο όλο αυτό.

Διάβασα ας πούμε σήμερα τη συνέντευξη της Σίσσυς, της πρώην συντρόφου που έχουν τα παιδάκια μαζί. Και διάβασα κάτι περί κόκας, ότι κάνει 25 χρόνια κόκα. Εμένα η ερώτησή μου είναι ότι “με τι λογική ήσουν λοιπόν μαζί του και έκανες δύο παιδιά από τη στιγμή που ξέρεις ότι ήταν χρήστης;”. Πώς μπορείς να κατονομάζεις έναν άνθρωπο χρήστη; Ακόμα και έτσι να είναι, δεν μπορείς να το κάνεις, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το κάνεις αυτό το πράγμα. Είναι η γνώμη μου. Ο καθένας έχει την άποψή του σε αυτό το θέμα. Σίγουρα δεν στηρίζω καμιά μορφή βίας, είτε είναι από άνδρα προς γυναίκα, είτε από γυναίκα προς άνδρα.

Γενικότερα δεν ξέρω πώς η Σίσσυ με τη Βαρβάρα έγιναν φίλες και διαβάζω τώρα σε κάτι συνεντεύξεις «εγώ αγαπάω πάρα πολύ τη Βαρβάρα»; Τρελαίνομαι λίγο με όλα αυτά.

Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος πράος και ήρεμος. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Το χέρι μου δεν το κόβω ούτε για τη μάνα με τον πατέρα μου, αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος ότι δεν έχει συμβεί. Ή αν έχει συμβεί κάτι, δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα έχουν παρουσιάσει. Πάνε εσκεμμένα να του κάνουν κακό. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμφέρον θα είχαν από αυτό. Αυτό μπορεί να το γνωρίζει ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος. Το μόνο που μπορώ να πω είναι για τον Θέμη, ότι σαν άνθρωπος είναι πραγματικά ήρεμος. Θεωρώ ότι δεν στέκουν όλα αυτά», λέει ο συνεργάτης του Θέμη Αδαμαντίδη στο okmag.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ