Η Στέλλα Πάσσαρη είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που η Ιωάννα Τούνη αποκαλεί φίλους. Η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας έχει στηρίξει την γνωστή influencer στις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της ενώ έχει γιορτάσει μαζί της τις επιτυχίες της.

Τη στήριξή της έχει και στην εγκυμοσύνη της αφού, όπως όλα δείχνουν, οι πρώτοι μήνες την ταλαιπωρούν αρκετά. Η Στέλλα Πάσσαρη είναι από τους ανθρώπους που επισκέπτονται συνέχεια την Ιωάννα Τούνη ενώ την βοηθά ακόμα και με τις δουλειές του σπιτιού.

Οι δυο τους μετρούν πολλά χρόνια φιλίας η οποία μάλιστα έχει εξελιχθεί και σε συνεργασία. Διατηρούν μαζί την σειρά αλλά και το κατάστημα ρούχων της Bubblegun Worl στη συμπρωτεύουσα.

«Δεν είναι κολλητή, η Στέλλα είναι ήρωας. Εννοείται ότι με στηρίζει πάρα πολύ σε όλα», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη τον περασμένο Ιανουάριο. «Ακόμα και τώρα που πηγαινοέρχομαι φουλ και τα έχω φορτώσει όλα στον κόκορα, αντέχει».

«Δουλεύαμε μαζί σε ένα καλοκαιρινό club όταν ήμασταν 18. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», είχε πει η Στέλλα για το πώς γνώρισε τη φίλη της. Μάλιστα θα είναι και η νονά του πρώτου παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ένα ακόμα κοινό που έχουν οι δύο φίλες είναι η αγάπη τους για τα ταξίδια. Συχνά επισκέπτονται μαζί προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ