Η Ιωάννα Τούνη το τελευταίο διάστημα έχει περιορίσει τις μετακινήσεις της, καθώς περνά δύσκολα τους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης της. Κούραση, ναυτίες και στομαχικές διαταραχές την κάνουν να προσέχει πολύ και τι τρώει, αλλά και πόσο κουράζεται μέσα στη μέρα, ενώ αποφεύγει να βγει από το σπίτι ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνει πολύ ζέστη. Στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται μαζί της ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος φροντίζει να σηκώνει μερικά από τα καθημερινά βάρη του σπιτιού, όπως είναι το καθάρισμα και άλλες δουλειές για να ξεκουράζει την έγκυο σύντροφό του.

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη τον έπεισε με τον δικό της τρόπο να αφήσει τις «Οικογενειακές Ιστορίες» που τον είχαν απορροφήσει στην τηλεόραση και να ασχοληθεί με τις δουλειές του σπιτιού.

«Αγάπη μου σε παρακαλώ, έχεις το σπίτι να το συμμαζέψεις, έχει να καθαριστεί. Πώς είναι έτσι το σπίτι; Έλα ζωούλα μου άσε τις «Οικογενειακές Ιστορίες», ακούγεται να λέει η influencer σε βίντεο.

«Συγγνώμη δεν κάναμε το πρωί δουλειές;», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ναι, αλλά ξαναβρώμισε, χάλια είναι», απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγες στιγμές μετά, η Ιωάννα Τούνη είχε πείσει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνει τις δουλειες. «Πειράζει που το απολαμβάνω πολύ αυτό;», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη καταγράφοντας με την κάμερα του κινητού της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να έχει βάλει ηλεκτρική σκούπα και να συμμαζεύει το σπίτι.

Σε λίγες ημέρες η influencer έχει τα γενέθλιά της και μεγάλη της επιθυμία είναι να είναι καλύτερα ώστε να μπορέσει να τα γιορτάσει με τους αγαπημένους της φίλους.«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα…

Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ