Στην Πορτογαλία περνάει τις πρώτες μέρες του 2023 ο Στέλιος Κρητικός μαζί με την Κάτια Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Λισαβώνα για να κάνει τον μήνα του μέλιτος που δεν κατάφερε να κάνει μετά τον γάμο του.

Ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδοπούλου θα συμπληρώσουν στις 4 Μαρτίου 7 χρόνια γάμου. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Κόμησσα και τη Χριστίνα ενώ ο ηθοποιός έχει και δύο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Άρη.

Ο Στέλιος Κρητικός ήθελε πάντα μεγάλη οικογένεια. Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! τον Ιούλιο του 2021 δήλωσε: «Δεν το αφήσαμε στην τύχη, το είχαμε αποφασίσει από κοινού. Εγώ το επιθυμούσα περισσότερο, της το ζητούσα αρκετό καιρό. Το είχα ανακοινώσει και στο Survivor 2, αν θυμάσαι, πως με την επιστροφή μου θα ήθελα να βάζαμε μπρος για ένα ακόμη παιδί. Η Κάτια μού ζήτησε χρόνο ώστε να μεγαλώσει λίγο η Κόμησσα και να είναι σε θέση να δώσει όλη της την ενέργεια στο επόμενο παιδί».

«Οπότε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Εκτός από τον Στέλιο, το ζητούσε και η μικρή πολύ έντονα από πέρσι. Σε αυτό συνέβαλε και η περίοδος της καραντίνας που έβαλε σε αναστολή τη δουλειά μας, οπότε δεν είχαμε αυτό το κομμάτι που θα με δυσκόλευε υπό κανονικές συνθήκες» συμπλήρωσε η σύζυγός του.

«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Τα παιδιά τη φέρνουν» τόνισε ο Στέλιος Κρητικός στην ίδια συνέντευξη. «Αν περιμένεις να είναι όλα στρωμένα και αρμονικά για να κάνεις ένα παιδί, μπορεί να περιμένεις για πάντα! Είτε γιατί μπορεί να μη θεωρήσεις ποτέ ότι έχεις φτάσει σε ένα σημείο για να το κάνεις ή όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, να μη σ’ το φέρει η τύχη ή η ζωή» συμπλήρωσε η σύζυγός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ