Μια νέα ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ήττα στον τελικό του Cincinnati Masters. Ο Έλληνας τενιστας έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη διοργάνωση και διέγραψε μια ιδιαίτερα καλή πορεία. Ωστόσο, έχασε στον τελικό. Μετά την ήττα στο Cincinnati Masters, όμως, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έδειξε τον τρόπο που καταφέρνει να μένει χαλαρός.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος αθλητής ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter όπου κάνει παγοθεραπεία και έγραψε χαρακτηριστικά «Μείνε χαλαρός», στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο γνωστός τενίστας που έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας, απουσίαζε από το Twitter για αρκετές μέρες, λόγω του Cincinnati Masters. Εκεί, μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον προσωπικό του… δαίμονα Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό. Δεν κατάφερε να κερδίσει όμως τον Μπόρνα Τσόριτς στον τελικό.

Έτσι, στην τελευταία ανάρτησή του στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έδειξε τη συνηθισμένη αποθεραπεία με πάγο μετά από περιόδους σκληρής προπόνησης και αγώνων και έκανε ένα λογοπαίγνιο με το «Stay cool» στη λεζάντα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ