Την δική της αγωνία μοιράστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την πυρκαγιά που ξέσπασε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης και συνεχίζει να μαίνεται στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι της στο Ντράφι. Η παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Πάρο αλλά το μυαλό της είναι σε όσους ζουν δραματικές στιγμές στα μέτωπα της φωτιάς.

«Καλή δύναμη σε όσους επιχειρούν στα πύρινα μέτωπα για να μας προστατέψουν», έγραψε η παρουσιάστρια του Alpha σε ένα από τα πρώτα stories της στο Instagram. Στη συνέχεια φαίνεται πως δεν σταμάτησε να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

«Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για τη φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του», έγραψε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Φαίνεται πως η ενημέρωσή της δεν ήταν μόνο από τα έκτακτα δελτία ειδήσεων των καναλιών αλλά και από δικούς της ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στα μέτωπα. «Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά ήταν άφαντα», αναφέρει η οικοδέσποινα του Happy Day.

Και συνεχίζει: « Ήταν παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί δεν επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του«.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ