Έναν πύρινο εφιάλτη ζουν οι κάτοικοι της Παντέλης και των γύρω περιοχών από το απόγευμα της Τρίτης. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τη βοήθεια εθελοντών έδωσαν μάχη με τις φλόγες ολόκληρη τη νύχτα για να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά και να σώσουν ζωές και περιουσίες. Τον ίδιο εφιάλτη έζησαν το περασμένο καλοκαίρι οι Αθηναίοι από τη φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυπόμπομπη. Η Νάνσυ Νικολαΐδου ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είδαν το σπίτι τους να καίγεται ολοσχερώς.

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός είδε τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη. Φυσικά, παρακολουθεί με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις με το νέο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει στην Αθήνα. Με ένα κείμενο στο Instagram της μοιράζεται το πόσο δύσκολο είναι αυτό που βιώνουν οι άνθρωποι που πλήττονται.

«”Δεν φτιάχνονται έτσι τα σπίτια κορίτσι μου…” λέει ένας ηλικιωμένος κύριος στη κάμερα του Mega, με τρεμάμενη φωνή και κατακόκκινα μάτια από τα δάκρυα…Το καταλαβαίνω απαντά η ρεπόρτερ… Όχι κανείς δεν το καταλαβαίνει… Κανείς δεν μπορεί να συλλάβει το μέγεθος του εφιάλτη…», γράφει αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Κανείς δεν μπορεί να αισθανθεί την ανατριχίλα της φρίκης που σε διαπερνά όταν αντικρίζεις το σπίτι σου καμένο… Κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του πόνου… Κανείς δεν μπορεί να ζήσει τον εφιάλτη σου…. Ευτυχώς…»

Και συνεχίζει: «Για ακόμα μια φορά στο ίδιο έργο θεατές…Ένα χρόνο ακριβώς μετά την μεγάλη πυρκαγιά στην Βαρυμπόπη, στην Πάρνηθα, στην Εύβοια Ένα χρόνο μετά από τότε που χάσαμε τα πάντα… Ένα χρόνο μετά που ζούμε καθημερινά την δική μας κόλαση… Κουράγιο σε όλους… Κουράγιο και ψυχραιμία…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ