Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης είχαν να διαχειριστούν από την αρχή της σχέσης τους το πρόβλημα της απόστασης. Ο γνωστός γυναικολόγος είχε την επαγγελματική έδρα του στη Ζυρίχη. Για αυτό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η παρουσιάστρια μετακόμισε στην Ελβετία. Πλέον όμως θα χαρούν την οικογενειακή τους ευτυχία στην Ελβετία.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε», ανακοίνωσε ο Στέλιος Μανουσάκης.

«Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια», συμπλήρωσε.

Φυσικά, τα σπουδαία νέα σχολίασε μέσα από το Instagram της και η Μαρία Ηλιάκη. «Είμαι τόσο περήφανη για σένα… για όλα… αλλά κυρίως για το ήθος και την καλοσύνη σου», έγραψε η παρουσιάστρια κοινοποιώντας μία φωτογραφία τους για να του ευχηθεί «καλή αρχή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ