Στη Μητρόπολη Αθηνών και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 29/6 η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννη Κοντούλη. Ο πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Παασκευής νικημένος από τον καρκίνο.

Μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε τα τελευταία 3,5 χρόνια ο «ναύαρχος» όπως τον αποκαλούσε η Δέσποινα Μοιραράκη έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρίσκεται από νωρίς το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς στην κηδεία θα αποδοθούν στον Γιάννη Κοντούλη τιμές Ναυάρχου.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ντυμένη στα μαύρα βρέθηκε από νωρίς στη Μητρόπολη και κρατούσε από το χέρι τη μητέρα του συζύγου της.

Μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών, θα ακολουθήσει η ταφή του στο Νεκροταφείο της Γλυφάδας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Οι συγκινητικές εικόνες από την κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη:

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από την απώλεια του συζύγου της. Σε επικοινωνία που είχε μαζί της η Σταματίνα Τσιμτσιλή της ζήτησε να μεταφέρει τα λόγια της. «Έχασα τη ζωή μου. Έχασα τον άνθρωπό μου, έχασα στο στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος. Η κηδεία του Γιάννη μου θα γίνει αύριο 29 Ιουνίου στη Μητρόπολη Αθηνών στις 12 το μεσημέρι», ήταν τα λόγια της επιχειρηματία.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Κοντούλη και ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος Μοιραράκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατριό του.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ