Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Δέσποινας Μοιραράκη. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash Or Trash στο Star έχασε τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη. Ο ναύρχος εν αποστρατεία έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής νικημένος από τον καρκίνο. Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος Μοιραράκης τον αποχαιρέτησε με λόγια αγάπης.

Ο Γιώργος και ο Τάσος Μοιραράκης είναι τα δυο παιδιά της γνωστής επιχειρηματία από τον πρώτο της γάμο. Ωστόσο τα τελευταία 11 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Κοντούλη, οι γιοι της ήταν πάντα στο πλευρό της. τα δυο αγόρια της είχαν καλές σχέσεις με τον σύζυγό της και υπήρχε σεβασμός και εκτίμηση.

Με συγκίνηση, μάλιστα ο μικρότερος γιος της, Δέσποινας Μοιραράκη αποχαιρέτησε τον Γιάννη Κοντούλη.

Ο 35χρονος Τάσος Μοιραράκη δημοσίευσε κοινές οικογενειακές φωτογραφίες με τη μητέρα και τον πατριό του και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ