Για την πορεία της στο παραδοσιακό τραγούδι, την πρώτη εμφάνισή της σε μουσική σκηνή στα 13 της χρόνια και την αλλαγή που έφερε για εκείνη η καραντίνα όταν μέσω Tik Tok έγινε ευρέως γνωστή μίλησε η Ρία Ελληνίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2 Night Show.

«Ξεκίνησα από μωρό να θέλω να μάθω, να παίξω μουσική» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ρία Ελληνίδου, ενώ πρόσθεσε πως σήμερα ξέρει να παίζει αρκετά μουσικά όργανα, αλλά η αδυναμία της είναι τα κρουστά, το νταούλι, το τουμπερλέκι.

«Από τότε που μιλάω τραγουδάω, δεν κάνω τίποτα άλλο. Τα πρώτα χρόνια έπαιζα και τραγουδούσα», υπογράμμισε η ίδια.

Για την περίοδο της καραντίνας ανέφερε: «Τον πρώτο χρόνο της καραντίνας, είπα ότι θα κάνω μια άλλη ζωή, αλλά το δεύτερο χρόνο ήθελα μουσική, οπότε άνοιξα το Tik Tok και έγινε χαμός».

Τέλος, στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν θέλει να παντρευτεί η Ρία Ελληνίδου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη: «Έχω παντρέψει τόσο κόσμο τραγουδώντας που έχω δει τόσα αίσχη που γίνονται. Έχω φρικάρει από αυτά που βλέπω στους γάμους. Κανείς δεν περνά καλά στον γάμο του. Πολλοί λίγοι. Εκεί έχω δει τα χειρότερα. Τα πανηγύρια είναι καλά και στα νυχτερινά κέντρα και τα μπουζούκια. Στους γάμους γίνονται τα αίσχη. Ξεκατίνιασμα. Πρέπει να σκεφτώ κάτι σεμνό να πω. Έχει τύχει να σου κάνει πρόταση γάμου ο γαμπρός στον γάμο του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ