Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται καθημερινά στο ραδιόφωνο κρατώντας συντροφιά στους ακροατές. Μετά την πρωινή του εκπομπή, η κάμερα του «Mega Καλημέρα» τον συνάντησε κι εκείνος μίλησε, για την καλεσμένη που θα ήθελε στο The 2night show και την προσωρινή διακοπή του «Εκατομμυριούχου» λόγω των «Ράδιο Αρβύλα».

«Η Λίζα Δουκακάρου είναι αγαπημένη της Νάνσυς. Εγώ τη γνώριζα από το Mega, έχω να τη δω πάρα πολύ καιρό», είπε εκφράζοντας την επιθυμία να την έχει στην εκπομπή του. Και συνέχισε: «Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, που δεν ταιριάζουμε σαν φιλοσοφίες ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Ούτε θα φέρω κάποιον που δεν θα είμαι καλά μαζί του. Είναι πιο ειλικρινές, ωραίο και αληθινό να φωνάζεις ανθρώπους που να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις μαζί τους. Μπορεί να το λύσεις το πρόβλημα κάποια στιγμή και να έρθουν. Είναι καλό να νιώθεις ότι δεν υπάρχει μια δεύτερη σκέψη με αυτόν τον άνθρωπο».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Εκατομμυριούχου».

«Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί και κάνω ό,τι μπορώ πάντα χωρίς ντιβισμούς, χωρίς τέτοια πράγματα, χωρίς τέτοιες καταστάσεις να φέρνω εις πέρας τη δουλειά που πρέπει να κάνω», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής. Στη συνέχεια δήλωσε ότι δεν υπάρχει κάποια «πίκρα» γύρω απο αυτό.

«Ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι “Ράδιο Αρβύλα” θα σταματήσει ”Ο εκατομμυριούχος”. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω όλο αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες και χωρίς στενοχώριες. Δόξα τω Θεώ κάνω τον σταυρό μου να είμαστε καλά να μπορούμε να δουλεύουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γελάει και να περνάει ωραία.

Όλα τα άλλα είναι για κάποιες άλλες εποχές που εύχομαι να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια. Όποιος τα έκανε ή ακόμα και αν συνέβαιναν εν αγνοία κάποιων. Η ζωή είναι πολύ μικρή και είναι γεμάτη στεναχώριες και προβλήματα. Πάμε να περάσουμε καλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ