Ένα θρίλερ εξελίσσεται γύρω από τη σπουδαία ερμηνεύτρια του Νέου Κύματος, Ρένα Κουμιώτη, η οποία έφυγε από το Γηροκομείο Αθηνών. Η γνωστή τραγουδίστρια, πριν κλείσει ένα μήνα φιλοξενίας στο ίδρυμα, αποφάσισε ξαφνικά να φύγει από αυτό.

Όπως αναφέρει η Espresso και ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας, η Ρένα Κουμιώτη ύστερα από δική της απόφαση αλλά και φιλικού της προσώπου, έφυγε από το Γηροκομείο Αθηνών προς άγνωστη για όλους κατεύθυνση.

Αν και η ίδια έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένη από τους ανθρώπους του ιδρύματος, από την άψογη συμπεριφορά όλων, καθώς και από την αγαπημένη της φίλη Μαίρη Λίντα, η οποία φιλοξενούνταν σε διπλανό δωμάτιο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τη θαλπωρή του δικού της οικείου περιβάλλοντος.

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στο Γηροκομείο Αθηνών σε διπλανό δωμάτιο με τη Μαίρη Λίντα και μάλιστα δεν γνώριζε πως ο γιος της έχει φύγει από τη ζωή, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει ο Νίκος Νικόλιζας στην εφημερίδα Espresso.

Ο πρωτότοκος γιος της Ρένας Κουμιώτη, Γιάννης Σαββίδης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο από ανακοπή καρδιάς. Παράλληλα, την ίδια περίοδο η ερμηνεύτρια αντιμετώπιζε δικά της σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ