Εκτός της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι σήμερα ο Γιάννης Σερβετάς. Ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη θα παραμείνει στο σπίτι του προληπτικά, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Συγκεκριμένα σήμερα θα είναι εκτός εκπομπής ο Γιάννης Σερβετάς, περιμένοντας το αποτέλεσμα για το τεστ κορονοϊού που έκανε.

Με ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιάννης Σερβετάς αναφέρθηκε στην αδιαθεσία που νιώθει, καθώς έχει ρίγη και πυρετό. Ο ίδιος έχει ήδη υποβληθεί σε ένα τεστ κορονοϊού -το οποίο ήταν αρνητικό- και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα κι από ένα ακόμη τεστ για να κάνει διασταύρωση και να δει αν νοσεί τελικά από Covid-19.

«Σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο. Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό… Θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό) και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι. Υγ.: Ξενοφώντα Χρόνια σου πολλά».

Η ανάρτηση του Γιάννη Σερβετά:

Παραμένοντας λοιπόν, εκτός εκπομπής ο Γιάννης Σερβετάς θα παραμείνει προληπτικά καραντίνα στο σπίτι του, μέχρι να δει αν νοσεί με κορονοϊό, έπειτα από τα συμπτώματα που είχε. Έτσι, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» θα έχει απόψε θα βγει στον «αέρα» με τον Αντώνη Κανάκη και το Χρήστο Κιούση και όλη την ομάδα πίσω από τις κάμερες.

Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όπως και το «Βινύλιο» επέστρεψαν μετά τις γιορτές στον ANT1 στη σκιά της πολύκροτης υπόθεσης με το revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Πλέον στο πλατό εμφανίζονται οι τρεις παρουσιαστές: Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης, αλλά σήμερα θα υπάρχει μια απουσία, λόγω της προληπτικής καραντίνας. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι τηλεθεατές τους χαρίζουν καθημερινά πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ