Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την αγωγή που ετοιμάζουν οι «Ράδιο Αρβύλα» εναντία στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά την αποκάλυψη ότι ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός εμπλέκεται σε υπόθεση με revenge porn και τις καταγγελίες εις βάρος του για ροζ βίντεο με πρώην συντρόφους του που έχουν ανέβει σε site με τέτοιου είδους περιεχόμενο, χωρίς τη θέλησή τους, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του πήραν αποστάσεις από τον πρώην συνεργάτη τους.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή, την ίδια μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να αναφέρουν πως δεν γνώριζαν τίποτα. Όλοι μαζί μάλιστα αποκάλυψαν πως θα σταθούν στο πλευρό της κοπέλας που ενεπλάκει παρά τη θέλησή της στην υπόθεση και ότι σταματά κάθε συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Λίγο αργότερα μάλιστα έκαναν γνωστό ότι θα κινηθούν και νομικά εναντίον του.

Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ανέφερε πως μια τέτοια αγωγή είναι δύσκολο να συσταθεί, δεδομένου ότι οι συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν εμπλέκονται άμεσα στην υπόθεση και τις κατηγορίες εναντίον του. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου η αγωγή της εκπομπής «Ραδιο Αρβύλα» φαίνεται πως έχει ανατεθεί ήδη σε δικηγορικό γραφείο και ετοιμάζεται.

«Πριν από τις γιορτές είχαμε ακούσει ότι ετοιμάζεται μια αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διαφυγόντα κέρδη και για τη ζημιά που έχει υποστεί το “Ράδιο Αρβύλα”. Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ, η αγωγή ετοιμάζεται και δεν έχει κατατεθεί. Το δικηγορικό γραφείο ξεκίνησε να συλλέγει στοιχεία και θα προσπαθήσει να στοιχειοθετήσει την αγωγή. Πρέπει να πατήσει σε συγκεκριμένα πράγματα γιατί με αυτό που έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος τους έκανε ζημιά. Η αγωγή συντάσσεται και στοιχειοθετείται αυτές τις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος για την αγωγή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ