Την πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρα του θέλησε να κάνει ο Πύρρος Δήμας. Το χρυσό «παιδί» της Άρσης Βαρών έχασε τη μητέρα του πριν από μερικές ημέρες σε ηλικία 75 ετών από ανακοπή καρδιάς. Τρία χρόνια μετά τον θάνατο της συζύγου του Αναστασίας, ο Ολυμπιονίκης δέχτηκε ένα νέο χτύπημα από τη μοίρα.

Η Ελευθερία Δήμα άφησε την τελευταία της πνοή στην οικία της στη Χιμάρα, στην περιοχή όπου και κηδεύτηκε χθες (2/10). Τάφηκε πλάι στον σύζυγό της, Βίκτωρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017.

Ο Πύρρος Δήμας ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτές τις ημέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ