Την ημέρα του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ η οικογένειά της συγκεντρώθηκε στο Μπαλμόραλ. Πρώτοι έφτασαν ο Κάρολος με την Καμίλα και τον Γουίλιαμ. Στη συνέχεια μετέβη στη Σκωτία και ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος όμως δεν συνοδευόταν από τη Μέγκαν Μαρκλ παρόλο που ήτανε επιθυμία και των δύο.

Φαίνεται πως ο πατέρας του τού ζήτησε να μην ταξιδέψει μαζί με τη σύζυγό του δείχνοντας πως οι διαφορές τους παραμένουν αγεφύρωτες. Σύμφωνα με την Sun, ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να πείσει τον Κάρολο αλλά δεν τα κατάφερε και μάλιστα αυτό έφερε και μία καθυστέρηση της άφιξής του στο Μπαλμόραλ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, να φτάσει λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου της γιαγιάς του.

Στη συνέχεια ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να παραβρεθεί στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε το ίδιο βράδυ στο Birkhall, το σπίτι του Καρόλου στο κτήμα. Φαίνεται πως είχε θυμώσει με τους δικούς του καθώς τον έκαναν να χάσει χρόνο με τις συζητήσεις σχετικά με το αν θα πρέπει να βρεθεί στη Σκωτία και η Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, την επόμενη μέρα ο πρίγκιπας Χάρι αναχώρησε πρώτος από το Μπαλμόραλ για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ