Την τελευταία της πνοή λίγο πριν να κλείσει τα 38 της χρόνια άφησε η ηθοποιός, Μάρνι Σούλενμπουργκ. Η 37χρονη διαγνώσθηκε με μεταστατικό καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο. Η ίδια είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο και τις τελευταίες μέρες βρισκόταν με οξυγόνο στο σπίτι.

Η Μάρνι Σούλενμπουργκ είχε παίξει στο reboot της σαπουνόπερας As the World Turns και στο One Life to Live. Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στα 37 της χρόνια την περασμένη Τρίτης στο Νιου Τζέρσεϊ μετά από δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η Μάρνι Σούλενμπουργκ είχε διαγνωσθεί με καρκίνο τέταρτου σταδίου το 2020 και έφυγε από τη ζωή δυο χρόνια μετά.

Πριν από λίγες μέρες η ίδια είχε νοσηλευθεί και έπειτα επέστρεψε στο σπίτι της έχοντας φυσικά υποστήριξη με οξυγόνο. Η ίδια με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας είχε κάνει μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενη στη 2χρονη κόρη της, Κόντα.

«Θέλω να είμαι δυνατή και όμορφη γι ‘αυτήν. Θέλω να της δείξω πώς να κινείται σε αυτόν τον κόσμο με συμπόνια, δύναμη, ζωντάνια, χιούμορ και χαρά όπως μου έδειξε η μητέρα μου”, έγραψε εν μέρει.

«Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να είμαι σπίτι γι’ αυτή τη γιορτή της μητέρας. Βγήκα από το νοσοκομείο , αλλά έπρεπε να γυρίσω σπίτι με μια μηχανή οξυγόνου.

Δεν είναι το ιδανικό μου να είμαι μια 38χρονη μαμά που χρειάζεται αντλία οξυγόνου για να επιβιώσει αυτή τη στιγμή. Θέλω να είμαι δυνατή και όμορφη για εκείνη. Θέλω να της δείξω πώς να κινείται σε αυτόν τον κόσμο με συμπόνια, δύναμη, ζωντάνια, χιούμορ και χαρά όπως μου έδειξε η μητέρα μου.

Ξέρω ότι το να είμαι εδώ για εκείνη είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να της κάνω, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω σαν να τακτοποιώ κάποια πράγματα. Η μητέρα μου εμφανιζόταν 100% κάθε μέρα για μένα όταν μεγάλωνα ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Θέλω να δώσω και στην Κόντα το ίδιο, αλλά πρέπει να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου και να θυμάμαι ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο.

Στις 8 Μαΐου 2020 ανακάλυψα ότι είχα καρκίνο του μαστού και πραγματικά νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει. Δύο χρόνια αργότερα, είμαι ακόμα εδώ και οι πιθανότητες μου να μείνω κοντά της είναι μεγαλύτερες κάθε μήνα που περνάει.

Να θυμάστε λοιπόν ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το παιδί σας είναι να το κάνετε να νιώθει ότι το αγαπούν, το ασφαλίζουν και το υποστηρίζουν όπως ακριβώς έκανε η μητέρα μου για μένα. Βάλτε τη μάσκα οξυγόνο και απλώς θυμηθείτε πώς να αναπνέετε», είχε αναφέρει στην ανάρτησή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ