Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη. «Έχασε» αναπάντεχα χθες τη μητέρα του. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι συντετριμμένος καθώς ήταν κάτι πολύ ξαφνικό.

Επιπλέον στην εκπομπή προβλήθηκαν πλάνα στα οποία μητέρα και γιος φαίνονται να τραγουδούν μαζί πριν από λίγα χρόνια στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο το οποίο ήταν προγραμματισμένο για σήμερα με κατηγορούμενο τον Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, αναβάλλεται.

Ο συνήγορος της Βαρβάρας Κίρκη, κ. Απόστολος Λύτρας αναφερόμενος στην υπόθεση που κανονικά θα εκδικαζόταν σήμερα ανέφερε ότι και οι δύο πλευρές ζήτησαν αναβολή. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη είναι μαζί δεν μπορεί να γίνει ανάκληση της μήνυσης. Ο λόγος είναι ότι διώκεται αυτεπάγγελτα και το δικαστήριο θα πρέπει να γίνει. Παράλληλα διέψευσε ότι έχει υπάρξει άλλο περιστατικό ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο λόγος που βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα ήταν γιατί βρήκαν σπασμένους τους καθρέφτες του αυτοκινήτου τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ