Η Νίκολα Πελτζ το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από διάφορες δημόσιες εμφανίσεις για να βρίσκεται στο πλευρό της γιαγιάς της η οποία έφυγε τελικά από τη ζωή. Με μια μακροσκελή ανάρτηση και άλλες αναρτήσεις η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ θρηνεί για την απώλεια της «γιαγιάκας» της όπως την αποκαλεί χαρακτηρίζοντάς την έναν άγγελο.

«Δεν θα έχω ποτέ τα σωστά λόγια γιατί απλά δεν πιστεύω ότι έφυγες. Πραγματικά προσεύχομαι να έχεις βρει γαλήνη αυτή τη στιγμή. Ακόμα δεν καταλαβαίνω πού πήγες. Απλώς εύχομαι να έμενες μαζί μου περισσότερο, ήταν τόσα πολλά που ήθελα να κάνω μαζί σου», ξεκίνησε η Νίκολα Πελτζ το γράμμα της.

Συνέχισε: «Ήθελα να είμαι μαζί σου όλο το καλοκαίρι. Λυπάμαι που δεν θα μπορέσεις ποτέ να γνωρίσεις τα παιδιά μου, να με αγκαλιάσεις, να μου μιλήσεις ή να δεις άλλες ταινίες που κάνω. Είμαι τόσο συντετριμμένη και μου λείπεις τόσο πολύ. Είμαι τόσο τυχερή που ήσουν η «γιαγιακα» μου. Μεγάλωσες την πιο τέλεια κόρη που έχω την τύχη να αποκαλώ μαμά μου που είναι το μεγαλύτερο δώρο μου στη ζωή. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα εκεί για μένα και ήξερες πάντα πώς να με κάνεις ευτυχισμένη».

«Αισθάνομαι τόσο συντετριμμένη, θα ήθελα απλώς να μπορούσες να είσαι εδώ μαζί μου. Ήσουν η πιο χαρούμενη και όμορφη κυρία που έχω γνωρίσει ποτέ και ήμουν τόσο τυχερή που μεγάλωσα με την αγάπη και το γέλιο σου. Ξέρω ότι πάντα μου έλεγες ότι η ευτυχία είναι μια επιλογή, αλλά τώρα ως ενήλικας το θυμάμαι, και καταλαβαίνω πόσο δυνατή ήσουν γιατί δεν είμαι τόσο δυνατή όσο εσύ, δεν νιώθω καμία ευτυχία, απλά μου λείπεις τόσο πολύ. Τα λόγια μου ποτέ δεν θα εκφράσουν πόσο σ’ αγαπώ και τι σημαίνεις για μένα. Κράτησες την οικογένειά μας ενωμένη και τώρα νιώθω σαν να είμαστε όλοι χαμένοι χωρίς εσένα. Σε παρακαλώ στείλε μου ένα σημάδι ότι είσαι κοντά μου. Και ναι, «Σ’ αγαπώ περισσότερο.» Αγάπη για πάντα, η κούκλίτσα σου, Νίκι», ανέφερε ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Μπρούκλιν Μπέκαμ και Νίκολα Πελτζ: Κρουαζιέρα στη Μεσόγειο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ