Θεία έγινε η πρώην παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιώτη. Το νεαρό μοντέλο είχε ξεχωρίσει στην πορεία της στον 3ο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού και είχε καταφέρει να είναι μια από τις φιναλίστ. Τότε μας είχε συστήσει και την αδελφή της, Μαρία η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η αδελφή της Παρασκευής Κερασιώτη απέκτησε ένα κοριτσάκι κοριτσάκι.

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…Μια εικόνα δίχως φίλτρα, με αληθινά συναισθήματα. Η μητρότητα είναι το πιο όμορφο συναίσθημα στον κόσμο, και μου την χάρισες εσύ μικρό μου πλάσμα τόσο απλόχερα..
Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω πόση χαρά νιώθω και πόσο ευτυχισμένη είμαι που με αξίωσε ο Θεός να γίνω μαμά. Η συγκίνηση που με έπιασε μόλις σε κράτησα στην αγκαλιά μου πιστεύω τα λέει όλα. Θα σε αγαπάω αιώνια κόρη μου», ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαρία Κερασιώτη.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και η πρώην παίκτρια του GNTM εκφράζοντας τη χαρά και την αγάπη της με μία καρδιά.

Πριν από έναν περίπου χρόνο, τα δύο κορίτσια είχαν χάσει τον πατέρα τους. Ο πατέρας της είχε εμφανιστεί και σε ένα από τα επεισόδια του GNTM και είχε μιλήσει για τον διαφορετικό τρόπο, που μεγάλωσε τα παιδιά του και την Παρασκευή.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, θέλω να δώσω ελευθερία στα παιδιά μου. Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί. Λέω, διαλέξτε τι θέλετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας, και εγώ και η μαμά σας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ