Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Το νεαρό μοντέλο έχασε τον πατέρα του και όλη η οικογένειά της βυθίστηκε στη θλίψη.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», έπειτα από ανάτηση που έκανε η αδελφή της. Μαρία Κερασιώτη στα social media.

«Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος. Σήμερα, μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου. Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα. Θα σε αγαπώ αιώνια» έγραψε η αδελφή της Παρασκευής Κερασιώτη για τον θάνατο του πατέρα τους. Οι αντιδράσεις μάλιστα της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της για το πένθος που βιώνει η Παρασκευή Κερασιώτη ήταν συγκινητικές με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως «ο πατέρας της Παρασκευής ήταν νέος σε ηλικία».

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι ένα από τα μοντέλα που ξεχώρισαν στο περσινό GNTM. Το νεαρή μοντέλο είχε φθάσει ως τον τελικό μαζί με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ (που ήταν και ο νικητής) και τον Ανδρέα Αθανασόπουλο. Ο πατέρας της είχε εμφανιστεί και σε ένα από τα επεισόδια του GNTM και είχε μιλήσει για τον διαφορετικό τρόπο, που μεγάλωσε τα παιδιά του και την Παρασκευή.

«Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, θέλω να δώσω ελευθερία στα παιδιά μου. Στη δικιά μας φυλή, ξέρετε, έχουμε κάποια έθιμα κι εγώ τα έχω αποφύγει πολλά χρόνια πριν, προτού ακόμα παντρευτώ. Είμαι ελεύθερο πουλί. Λέω, διαλέξτε τι θέλετε και εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σας, και εγώ και η μαμά σας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Παρασκευή είναι 20 ετών και μένει με την οικογένειά της στην Πάτρα. Από την πρώτη στιγμή στο GNTM εξομολογήθηκε πως έχει βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής της από την μικρή της ηλικία αλλά μέχρι και σήμερα. «Εχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγή μου. Ακόμη και στο σχολείο όταν ήμουν πιο μικρή μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου. Ακόμη και σήμερα στο λεωφορείο ή σε κάποιο μαγαζί που πάω μπορεί να με κοιτάξουν κάπως. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνουν αυτό και είναι ρατσιστές απέναντί μας. Ολοι είμαστε άνθρωποι αλλά είμαστε διαφορετικοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ