Μεγάλο κύμα οργής έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η είδηση θανάτου του χάσκι στην Αράχοβα, Το άτυχο ζώο βασανίστηκε άγρια και κακοποιήθηκε από άγνωστο και υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά.

Οι Αρχές αναζητούν τον δράστη του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος, ωστόσο την Τετάρτη 6/12 άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» – χωρίς να κατονομάζουν – ως βασικό ύποπτο έναν πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος στο παρελθόν δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στην περιοχή. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο ίδιος απάντησε μέσα από τα social media ξεκαθαρίζοντας πως δεν προκάλεσε εκείνος τον βασανισμό και τον θάνατο του σκυλιού.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης το 2019 συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, ενώ συμμετείχε και στο Survivor All Star.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Ο ίδιος έγραψε για την υπόθεση: «Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχοβα.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχοβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες. Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες. Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή. Δεν θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό.

Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά.

Επίσης να αναφέρω ότι προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός, εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σοσιαλ.

Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα».

Διαβάστε επίσης;

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο βασανισμό σκύλου στην Αράχοβα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ