Η Πάμελα Άντερσον ετοιμάζεται να μοιραστεί την ιστορία της στο Netflix. Η 54χρονη ηθοποιός συνεργάστηκε με το Netflix για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο θα είναι «ένα εις βάθος πορτρέτο το οποίο θα επικεντρώνεται στη ζωή της καθώς ανατρέχει πίσω στην επαγγελματική και προσωπική της πορεία και προετοιμάζεται για τα επόμενα βήματα που θα έχει το “ταξίδι” της».

Η Πάμελα ανακοίνωσε η ίδια τη μεγάλη είδηση ​​στο Instagram της, υποσχόμενη να πει «την πραγματική ιστορία». «Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πει την πραγματική ιστορία» έγραψε στην ανάρτησή της.

Το Netflix λέει ότι το ντοκιμαντέρ θα έχει επίσης αποκλειστική πρόσβαση στην Πάμελα Άντερσον, καθώς και πλάνα αρχείου που δεν έχουμε ξαναδεί και προσωπικά ημερολόγια. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ράιαν Γουάιτ.

«Η ταινία, η οποία βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια εμφανίζει το σύμβολο της ποπ κουλτούρας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους» αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του Netflix.

Το ντοκιμαντέρ αυτό φαίνεται πως έρχεται ως απάντηση στη σειρά Pam & Tommy, η οποία προβάλλεται τώρα στην αμερικανική συνδρομητική πλατφόρμα Hulu. Η σειρά αυτή έγινε χωρίς την έγκριση ή τη συμμετοχή της. Πηγές μάλιστα από το περιβάλλον της μετέφεραν στα ξένα μέσα ότι δεν είχε πρόθεση να παρακολουθήσει τη σειρά Pam & Tommy.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ