Τα γενέθλιά της είχε την Πέμπτη 30 Ιουνίου η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ανάμεσα στις δημόσιες ευχές που δέχτηκε, εκτός από του συζύγου της, ξεχώρισε και αυτή της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Η καταξιωμένη φωτογράφος της ευχήθηκε μέσα από το Instagram της. Επέλεξε ένα φωτογραφικό πορτρέτο που είχε απαθανατίσει η ίδια στο παρελθόν.

«Τόσα χρόνια είσαι για εμένα πάντα διακριτικά παρούσα. Με τρυφερά λόγια συμπαράστασης στον πόνο και κοριτσίστικα γέλια στην χαρά. Χρόνια πολλά χαράς», έγραψε η Ολυμπία Κρασαγάκη στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της συζύγου του Πρωθυπουργού.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη της απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δημόσια και μέσα από το Instagram της. «Ευχαριστώ λαμπερή Ολυμπία Κρασαγάκη. Είσαι πηγή έμπνευσης» σημείωσε αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία.

Φαίνεται πως τις δύο γυναίκες συνδέει μια τρυφερή φιλία. Η σύζυγος του Κυριάκου ΜΗτσοτάκη μάλιστα δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τη δύναμη που δείχνει η φωτογράφος στην περιπέτεια με την υγεία της.

«Έτσι ξαφνικά, εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση, την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος», είχε εκμυστηρευτεί η Ολυμπία Κρασαγάκη.

«Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. Life is fantastic, έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω: La Vie est Belle!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ