Μία φιλανθρωπική βραδιά που έλαβε χώρα στο Ecali Club πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου με οικοδέσποινα την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Το party διοργανώθηκε από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Save a Greek Stray, με σκοπό την άντληση πόρων για την ενίσχυση των δράσεών της, οι οποίες αφορούν τη διαχείριση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, την προστασία τους, προγράμματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης, καθώς και προγράμματα ιαματικής ζωοφιλίας.

Την πρωτοβουλία αυτή υποστήριξε και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος ανέλαβε να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους με τα τραγούδια του.

Ο Σάκης Ρουβάς.
Ο Νικόλαος Μακρόπουλος με την Εριεττα Κουρκουλου Λάτση.
Οι Στέλιος Κουδουνάρης, Τάμτα, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Δημήτρης Μαστρόκαλος.
Οι Κωνσταντίνος Κούκας, Γιάννης Βασιλειάδης, Σούλα Λιάκου, Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Ντάβλας και Δέσποινα Μοιραράκη.
Οι Μαριάννα Λάτση, Έλλη Στάη και Δέσποινα Μοιραράκη.

H Save a Greek Stray, είναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Μέσα από το έργο της τα τελευταία 11 χρόνια, έχει ξεχωρίσει τόσο για την προσέγγισή της, όσο και για τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της, προστατεύοντας ουσιαστικά τα αδέσποτα, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και αναδεικνύοντας τον σημαντικό ρόλο τους στην καθημερινότητά μας. Όλη αυτή η προσπάθεια δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς την ουσιαστική προσφορά οργανισμών που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμα.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ