Ούτε ο τραυματισμός δεν σταματά την Μάρα Μεϊμαρίδη από την προετοιμασία της για το J2US. Με νάρθηκα στο πόδι εμφανίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο στούντιο για να είναι συνεπής στο ραντεβού της με τον παρτενέρ της, Stan. Λίγο νωρίτερα είχε βρεθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό της πόδι.

Το okmag σου παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο. Θα επηρεάσει ο τραυματισμός της Μάρας Μεϊμαρίδη την εμφάνισή της στο 9ο live του J2US;

Η συνέπεια της στις πρόβες

Παρά τον τραυματισμό στο πόδι που είχε πέφτοντας από τη μηχανή, η Μάρα Μεϊμαρίδη δεν ανέβαλε τη σημερινή πρόβα. Στο επόμενο σόου μαζί με τον Stan έχουν κληθεί να ερμηνεύσουν το «Έλα έλα» (Αμάρτησε μαζί μου) της Λένας Ζευγαρά. O παρτενέρ της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στο στούντιο σημείωσε ότι την μάτιασαν λόγω της υψηλής βαθμολογίας στην εμφάνισή του Σαββάτου.

Η υψηλότερη βαθμολογία στο 8ο live

Η Μάρα Μεϊμαρίδη επέστρεψε στο 8ο live του J2US στις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Ντυμένη χανούμισσα ερμήνευσε με τον Stan το «Μες της πόλης το χαμάμ» κερδίζοντας μάλιστα την πιο υψηλή τους βαθμολογία στη διάρκεια του σόου. Απέσπασαν συνολικά 37 βαθμούς καθώς και τα θετικά σχόλια της επιτροπής.

Στόχο να καταπλήξουν κριτική επιτροπή και κοινό και στο επόμενο live έχει βάλει το ζευγάρι. Τι ρόλο θα παίξει όμως ο τραυματισμός στο πόδι; Θα μάθουμε σύντομα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ