Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους έκαναν στο 8ο live του J2US. Η Μάρα Μεϊμαρίδη και ο Stan έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν και αυτό το Σάββατο τους κριτές αλλά και το κοινό. Στο επόμενο σόου θα ερμηνεύσουν το «Έλα έλα» (Αμάρτησε μαζί μου) της Λένας Ζευγαρά. Οι πρόβες τους ξεκίνησαν από νωρίς αυτή τη βδομάδα και μάλιστα ο Stan είχε μαζί του και τον σκύλο του, τον Ντένβερ.

Ο τετράποδος φίλος του τραγουδιστή πρωταγωνίστησε στις πρόβες ενώ έδειξε να έχει και «άποψη» για την εξέλιξή τους. Ο Stan απαθανάτισε τον σκύλο του αρχικά να χορεύει με την επιτυχία της Λένας Ζευγαρά παρέα με την Βικτώρια Χαλκίτη που είναι η δασκάλα φωνητικής του σόου του Alpha. Στη συνέχεια, ο Ντένβερ φαίνεται να κουράστηκε από τα τραγούδια.

Η εμφάνιση στο 8o live

Η Μάρα Μεϊμαρίδη επέστρεψε στο 8ο live του J2US στις εκκεντρικές της εμφανίσεις. Ντυμένη χανούμισσα ερμήνευσε με τον Stan το «Μες της πόλης το χαμάμ» κερδίζοντας μάλιστα την πιο υψηλή τους βαθμολογία στη διάρκεια του σόου. Απέσπασαν συνολικά 37 βαθμούς καθώς και τα θετικά σχόλια της επιτροπής.

Μια εξέλιξη που είχε ανάγκη το ζευγάρι αφού προηγήθηκαν δύο εμφανίσεις με ιδιαίτερη ένταση στο πλατό. Φαίνεται πως τα πράγματα έχουν αποκατασταθεί και ο Stan με την Μάρα Μεϊμαρίδη έχουν στόχο να μας καταπλήξουν και στο 9ο live.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ