Το θέμα των ημερών έγινε η εισαγωγή του Σταμάτη Γαρδέλη στην ψυχιατρική κλινική «Δαφνί». Ο γνωστός ηθοποιός πήρε εξιτήριο και βρίσκεται στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή όμως, προκάλεσε αντιδράσεις δημοσίευμα που αναφέρθηκε στους ηθοποιούς που μεσουράνησαν στα 80s με τίτλο «Η γενιά της βιντεοταινίας “κατέληξε” στον ψυχίατρο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μιλά στο okmag για την επικοινωνία που είχε με τον Σταμάτη Γαρδέλη και εκφράζει την απόψή του για δημοσιεύματα που αναφέρονται σε θέματα ψυχικής υγείας.

«Μιλήσαμε με τον Σταμάτη Γαρδέλη και είμαστε σε επικοινωνία. Είμαστε από παλιά γνωστοί. Ξέρω ότι ο Σταμάτης είναι εκτός ψυχιατρείου. Μου δήλωσε ότι θα κάνει τις αγωγές που του έδωσαν και ότι θεωρεί πως δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επανέλθει», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε και για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αναφέρονταν στον Σταμάτη Γαρδέλη και τους ηθοποιούς των 80s.

«Αυτά που γράφονται για τη γενιά της βιντεοταινίας του ’80 είναι απαράδεκτα. Δεν μπορείς συλλήβδην να μιλάς για μια γενιά ολόκληρη. Θεωρώ κίτρινη τη δημοσιογραφία που μιλά για ιατρικά θέματα και μιλά συλλήβδην για μια γενιά που δεν ευθύνεται που γυρίζονταν κασέτες. Αφού αυτό γινόταν τότε μόνο κασέτες γυρίζονταν».

Διαβάστε επίσης:

Η Καίτη Φίνου στο okmag: «Ξαφνικά ερχόμαστε να απολογηθούμε όσοι περάσαμε από έναν ψυχίατρο»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ