Πρώτη φορά νονός έγινε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου. Ανήμερα της Παναγίας, ο ηθοποιός βάφτισε ένα κοριτσάκι δίνοντάς της το όνομα Ευαγγελία.

Ο ευτυχισμένος νονός δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο με τη μικρή Ευαγγελία στην αγκαλιά του.

(Instagram/manos_ioannoy)

Στη συνέχεια ο περήφανος νονός Μάνος Ιωάννου μας έδειξε τη μικρή και με τα βαφτιστικά της ρούχα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας να κρατά στα χέρια της ένα μικρό κρουστό όργανο.

Όπως είχε αποκαλύψει παλαιότερα στο ΟΚ!, o Μάνος Ιωάννου πηγαίνει συχνά στην εκκλησία και έχει βαθιά πίστη. Ναι.

«Όταν ήμουν μικρός και έβλεπα στη Λειτουργία τα παπαδάκια με τις λαμπάδες, ήθελα να το κάνω κι εγώ. Είχα φάει τη μητέρα μου να γίνω παπαδάκι. Μια μέρα λοιπόν με ξύπνησε στις 6.00 το πρωί και μου είπε: «Σήκω να πας στην εκκλησία». Τελικά δεν πήγα. Αλλά πάντα πίστευα, πάντα πήγαινα στην εκκλησία και πάντα είχα πνευματικό στον οποίο εξομολογούμουν.

Τα τελευταία τρία χρόνια που έχασα τη γιαγιά μου ταξιδεύω αυθημερόν στον Άγιο Κωνσταντίνο, μόνο και μόνο για να επισκεφθώ το νεκροταφείο και γυρνάω μετά στην Αθήνα. Της είχα τρομερή αδυναμία και αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνώ με αυτό τον τρόπο μαζί της.

Τα τελευταία χρόνια δεν ήθελα να πηγαίνω στην εκκλησία μόνο όταν είχα πρόβλημα. Και τώρα βλέπω και πόσο πολύ προσφέρει η εκκλησία σε όσους έχουν ανάγκη», είχε αναφέρει τότε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ