Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο Κώστας Κρομμύδας πριν από λίγες ώρες μέσα από τα social media. Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας που έχει πια φανατικό αναγνωστικό κοινό, ανακοίνωσε πως το μυθιστόρημά του «Και ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Διόπτρα» θα μεταφερθεί στην τηλεόραση,

«Σας έχω όμορφα νέα. Σήμερα υπέγραψα το συμβόλαιο παραχώρησης των δικαιωμάτων για τη μεταφορά στη τηλεόραση, του βιβλίου μου “Κι ως την άλλη μου ζωή θα σε λατρεύω”, με την εταιρεία παραγωγής του Panos Papahadzis, “Αργοναύτες”.

Το πρώτο βήμα έγινε, και μπροστά μας έχουμε μια πολύ όμορφη και δημιουργική διαδικασία… Εύχομαι η Μενεξιά, εκτός από τους αναγνώστες, να συγκινήσει σύντομα και τους τηλεθεατές!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Το okmag επικοινώνησε μαζί του κι εκείνος ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπήρξε ενδιαφέρον για να γίνει σειρά το βιβλίο του και αποκάλυψε ποια είναι η επιθυμία του αναφορικά με το σενάριο.

«Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Πρέπει πρώτα να ετοιμαστεί το σενάριο και στη συνέχεια να γίνει πρόταση στα κανάλια για να δούμε ποιο θα εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει όλες τις διαδικασίες. Έχουμε ήδη συζητήσει μάλιστα, κάποιες προτάσεις για μικρές προσθήκες, ώστε να μπορεί να γίνει ένα τηλεοπτικό σενάριο. Επιθυμία δική μου είναι να μην αλλάξουν πολλά όσον αφορά την αρχική ιστορία του βιβλίου». ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας.

Και συνέχισε: «Η προοπτική που έχουμε θέσει είναι η σειρά να πάει για τη σεζόν 2024-2025. Τη διαδικασία την έχω ξανακάνει στο παρελθόν και με άλλα βιβλία μου. Αλλά χάρηκα που υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τελευταίο μου βιβλίο.

Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια ωραία σειρά, καθώς το βιβλίο είναι ιδιαίτερα επίκαιρό. Έχει την εποχή του ρεμπέτικου μέσα και μιλά για όλα τα σύγχρονα θέματα την κακοποίηση και όλα αυτά. Είμαι όμως συγκρατημένα αισιόδοξος μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κρομμύδας: Ποιο βιβλίο του γίνεται σειρά στην τηλεόραση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ