Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο ρεπόρτερ Γρηγόρης Μπάκας, όταν ενεπλάκη με τη μηχανή του σε τροχαίο ατύχημα στην Αττική Οδό. Ο συνεργάτης της εκπομπής «Το Πρωινό» φορούσε ευτυχώς κράνος, το οποίο όπως αποκαλύπτει στο okmag του έσωσε τη ζωή.

«Ήμουν στην Αττική Οδό και πληρώνω τα διόδια. Φεύγω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και μπροστά μου ήταν ένα αυτοκίνητο σταματημένο, χωρίς αλάρμ ή στοπ στη μεσαία λωρίδα. Ευτυχώς, δεν είχα αναπτύξει ταχύτητα. Πήγα να καρφωθώ πίσω του, αλλά έστριψα το τιμόνι δεξιά την τελευταία στιγμή και τον βρήκα πίσω δεξιά στο αυτοκίνητό του με τη μηχανή. Σύρθηκα στον δρόμο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκα και κάνω τον σταυρό μου που φορούσα κράνος», ανέφερε αρχικά στο okmag ο Γρηγόρης Μπάκας.

Και συνέχισε: «Άμεσα ήρθαν από την Αττική Οδό για να μας βοηθήσουν. Ο οδηγός ήταν ένας άνθρωπος που κατάγεται από το Καζακστάν και μένει στη χώρα για δυο μήνες. Το αυτοκίνητο του το είχε δώσει ο πεθερός του που είναι επίσης με καταγωγή κοινή, αλλά μένει μόνιμα στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στη στιγμή που κατάλαβε τι είχε συμβεί μετά την πρόσκρουση ανέφερε: «Η αλήθεια είναι πως μόλις κατάλαβα τι έχει συμβεί, σηκώθηκα και αφού είδα πως είμαι καλά, πήγα κοντά του. Εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο σαν να μην ήξερε τι συμβαίνει, σαν να είχε πάθει κάτι. Δεν ήξερε τι έκανε. Όταν συμβαίνει κάτι ανάβουμε τα αλάρμ και κάνουμε δεξιά, αυτός ήταν κοκαλωμένος στη μέση της Αττικής Οδού. Το αυτοκίνητο ήταν σβηστό».

Ο Γρηγόρης Μπάκας, μάλιστα. δημοσίευσε και μια φωτογραφία, στην οποία είδαμε ένα αυτοκίνητο και ένα περιπολικό και σημείωσε: «Ευχαριστώ πολύ τους αστυνομικούς της τροχαίας. Μεγάλη προσοχή φίλοι. Τα ζώα που οδηγούν δίπλα μας, δεν περιγράφονται. Τέλος καλό, όλα καλά!».

Τέλος, ο γνωστός ρεπόρτερ χωρίς να χάνει το χιούμορ του είπε: «Μπήκα στο σπίτι μετά το περιστατικό και έσπασε ένα γυάλινο τραπέζι που έχουμε. Και πήγα μόνος και έσπασα ένα πιάτο για να μην τριτώσει το κακό. Το καλό είναι ότι δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ