Με μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο ο Γρηγόρης Μπάκας έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας που πέρασε. «Σας ευχαριστώ μέσα από την “καινούρια καρδιά μου”. Όλα πήγαν τέλεια. Αν δεν ήταν η Δαφνούλα μου και η Τέρψη όλα τα ήταν διαφορετικά. Συνεχίζουμε και παιδιά αμάν διώξτε την τοξικότητα χαλαρώστε, χαμογελάτε και κόψτε το τσιγάρο. Καλή δύναμη», έγραψε σε ανάρτηση του στο Instagram.

Το okmag επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο ο οποίος πλέον βρίσκεται στο σπίτι του και αναρρώνει. «Ήμουν σε γύρισμα στο αεροδρόμιο και ένιωσα ένα κάψιμο μπροστά και πίσω. Ήμουν με την οπερατέρ και της είπα να φωνάξει το ιατρείο του αεροδρομίου, γιατί αντέχω, αλλά κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Ήρθε το ιατρείο μου έδωσαν ασπιρίνη γιατί κατάλαβαν», περιέγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Στη συνέχεια ανέφερε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα στο Σισμανόγλειο. Μου έκαναν στεφανιογράφημα ήταν οι αρτηρίες φραγμένες. Μου είπαν ότι η κεντρική αρτηρία φράζει στο 70%, ήμουν στο 60%, αν δεν ερχόμουν θα με χαιρετούσαν».

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος και στην ανάρτησή του αλλά και στη συνομιλία με το okmag αν θα έπρεπε κάτι να μείνει από την περιπέτεια της υγείας του θα ήταν η συμβουλή «κόψτε το τσιγάρο», αλλά και να διώξουμε τα άγχη της δουλειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ